AC Milanin maalivahti Maignan loukkaantui vakavasti eikä voi palata peliin

0 Comments 09:30


AC Milanin maalivahti Maignan ei voi käyttää Ranska Pelipaita 2022 Qatarin MM-kisoissa loukkaantumisen vuoksi, eikä hänen vammansa näytä olevan optimistinen. Raporttien mukaan Maignanin toipuminen ei ole optimistinen ja hän jättää väliin AC Milanin ensimmäisen Serie A -pelin Salernitanaa vastaan vuonna 2023. AC Milan on erittäin huolissaan Maignanin toipumisnopeudesta. Hän toipuu edelleen, mutta toipumistilanne ei ole vastannut AC Milanin odotuksia.

Siksi AC Milan ei aio antaa Maignanin palata aikaisin. Varhaisen paluun aiheuttamien vakavampien vammojen estämiseksi AC Milan antaa Maignanille lisää peliaikaa. Siksi Maignan jättää väliin AC Milanin ensimmäisen Serie A -pelin vuonna 2023, ja Milan antaa edelleen romanialaisen veteraani Tatarusanun pelata.

Maignan on 27-vuotias. Heinäkuussa 2021 hän siirtyi AC Milaniin Ligue 1:n voimalaitoksesta Lillestä 15,3 miljoonan euron siirtomaksulla. Joukkueeseen liittymisen jälkeen Maignan turvasi nopeasti joukkueen pääpaikan, ja hänen omaisuutensa nousi siirtohetken 25 miljoonasta eurosta 35 miljoonaan euroon. Maignan loukkaantui hyvin usein AC Milaniin liittymisen jälkeen. Hänellä oli edellisellä urallaan vain yksi olkapäävamma. Tuolloin Maignan oli poissa 113 päivää. Milanoon liittymisen jälkeen Maignan on loukkaantunut 3 kertaa, yhteensä 134 päivää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *