Chelsea 1-2 Fulham Valioliigan 7. kierroksella

0 Comments 09:19

Valioliigakauden 2022–23 7. kierroksen korjausottelussa Chelsea hävisi vieraissa Fulhamille 1–2 ja kärsi kolmen ottelun tappioputkesta kaikissa kilpailuissa. He tekivät 25 pistettä 18 kierroksella ja sijoittuivat vain 10. sijalle liigassa. Tämä on juuri ylennetty hevonen! Fulham on voittanut 4 peräkkäistä voittoa huippuliigassa ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa viimeisen 57 vuoden aikana, ja se nousi Valioliigassa kuudenneksi. Tämä on neljä ensimmäistä peräkkäistä voittoa huippuliigassa sitten vuoden 1966.

Chelsealle tämä peli oli ehdottomasti iso isku. He eivät vain hävinneet peliä, vaan saivat myös punaisen kortin, ja oli lähes mahdotonta päästä semifinaaliin. Tässä pelissä, vaikka hidas Chelsea on hyökännyt kiihkeästi, vaikutus on todella keskinkertainen. Kriittisellä hetkellä heidän puolustuksensa ei pysynyt perässä.

Vaikka Chelsea jäi ensimmäisellä puoliajalla 0-1, se ei masentunut. Pian toisen puoliajan alun jälkeen he luottivat Koulibalyn maaliin tasoittaakseen tilanteen. Mutta mitä en odottanut, oli se, että kun Chelsea palasi muotoonsa, Chelsea Pelipaita 2022 pukeutunut Felix potkaisi vastustajaansa puolustuksessa, ja erotuomari lähetti hänet lopulta punaisella kortilla. Pelattuaan yhden pelaajan vähemmän, Chelsea masentui, ja sitten Fulham näki tilaisuuden, ja heidän aktiivinen hyökkäysnsä kannatti lopulta. Fulham voitti Chelsean 2-1 Viniciuksen maalin jälkeen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *