Portugali kohtaa Marokon puolivälierissä

0 Comments 11:37


Vuoden 2022 MM-kisojen 1/8-finaalissa Portugali voitti Sveitsin 6-1. Ramos teki hattutempun ja Pepe, Guerrero ja Leo tekivät maaleja. On syytä mainita, että Ronaldo, joka käytti tässä pelissä ronaldo pelipaita, ei lähtenyt. Hän korvasi Felixin pelin 73. minuutilla. Ronaldo epäonnistui maalinteossa tässä pelissä. Ronaldon tilalle tullut Gonzano Ramos teki ensimmäisen hattutempun MM-kisoissa.

Portugali Pelipaita 2022 pukeutunut Gonzano Ramos kääntyi ympäri ja osui maaliin 16. minuutilla. Pallo lensi verkkoon, Portugali 1-0 Sveitsi! 32. minuutilla Pepe, jota Portugalin joukkue ei vartioinut, teki maalin puskulla! Portugali 2-0 Sveitsi! Gonzano Ramos teki maalin kahdesti 51. minuutilla! Portugali 3-0 Sveitsi! 55. minuutilla Guerrero räjäytti maalin! Portugali 4-0 Sveitsi! 58. minuutilla Sveitsin joukkue teki maalin! Sveitsi 1-4 Portugali! 67 minuutti! Ensimmäistä kertaa MM-kisoissa aloittanut Ramos teki hattutempun, Portugali 5-1 Sveitsi! Pysäköintiajan 91. minuutilla Portugali teki toisen maalin! Leo ampui yhden laukauksen vasemmalta! Portugali 6-1 Sveitsi!

Kun Marokko pudotti Espanjan rangaistuspotkukilpailussa, Portugali voitti Sveitsin 6-1, ja molemmat joukkueet kohtaavat toisiaan vastaan puolivälierissä. Jalkapallon MM-kisojen puolivälieräottelut ovat kaikki varmistuneet: Alankomaat pelaa Argentiinaa vastaan, Brasilia Kroatiaa vastaan, Ranska Englantia vastaan ja Portugali Marokkoa vastaan. Portugali ja Marokko ovat pelanneet vasta kahdesti aiemmin, ja Portugalilla on 1 voitto ja 1 tappio.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *