Vlahovic on koskenut palloa vain 3 kertaa Serie A:ssa tällä kierroksella

0 Comments 15:56


Vlahovic on koskenut palloa vain 3 kertaa Serie A:ssa tällä kierroksella

Juventus pelasi 0-0-tasapelin Sampdoria vastaan ​​Serie A:n toisella kierroksella. Joukkueen hyökkääjä Vlahovic pelasi keskimäärin. Hän ei saanut palloa ensimmäisellä puoliajalla ja kosketti palloa vain 3 kertaa, mukaan lukien keskiympyrän avaaminen. pallon potku.

Uusi Juventuksen jalkapallopaita pukeutunut Vlahovic teki maalin kahdesti Serie A:n ensimmäisellä kierroksella auttamaan joukkuetta voittamaan Sassuolon 3-0, mutta tämä peli Sampdoriaa vastaan ​​ei löytänyt mitään tunnetta ensimmäiseen kierrokseen verrattuna. Jos kaksi ihmistä.

Tilastojen siniset miehet paita pukeutunut Vlahovic kosketti palloa vain kolme kertaa ensimmäisellä puoliajalla, joista yksi oli pelin alussa pallon syöttäminen joukkuetovereilleen keskiympyrässä.

Tammikuussa Juventukseen vaihtaneella serbialaishyökkääjällä on myös kuulemma ollut paljon valituksia kentällä, valittaen usein vihaisesti joukkuetovereistaan, erityisesti kahdesta kumppanistaan ​​Guaidadosta ja Kosticista, joiden hän uskoo olevan kaksi. Pelaajat eivät antaneet hänelle tarpeeksi tukea.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Vlahovic on koskenut palloa vain 3 kertaa Serie A:ssa tällä kierroksella” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.